Iskustva

Nе jednom sam se obratila Marini za konsultacije. Veoma sam zadovoljna našom komunikacijom. Marina vrlo profesionalno vodi konsultacije, otkriva sve “tajne zvezda” i daje smernice za rešavanje složenih situacija. Takođe, duboko osvjetljava uzroke koji su doprinijeli određenom preokretu sudbine. Nakon razgovora s takvim majstorom, mnogo toga postaje jasnije i to nadahnjuje za dalje unapređenje ličnosti, za rešavanje mnogih životnih pitanja. Uvek sam zahvalna Marini i mogu je preporučiti kao vrlo kvalificiranog astro-psihologa. Hvala ti, Marina, za tvoj rad, za pomoć i tvoje dobro srce ❤️

Rima

Sa Marinom sam prvi put imala konsultacije pre više od 20 godina, tada nisam bila svesna koliko mi je korisnih saveta dala, otkrila mi je neke potencijale ali i čega treba da se čuvam u životu. Zahvalna sam joj pre svega jer mi je pomogla da prihvatim situacije na koje ne mogu da utičem i pokazala mi je smer kuda treba da se krećem u budućnosti.

Dragana

Najbolja i najpouzdanija Astrolog Marina !!!!!  sa kojiom sam sarađivala. Nikada nisam bila skeptična, jer uvek njeno znanje bilo tačno i precizno. Zahvalna sam joj na svakom savetu zbog kojih sam donosila i dalje donosim prave odluke u pravo vreme.

Nina iz Poljske 😘❤️

Morao sam se obratiti Marini za astro-konsultaciju, više puta. Ona sažeto, jasno i suštinski odgovara na sva moja pitanja. Zahvaljujem i svakako je preporučujem kao visokog profesionalca.

S poštovanjem,
Konstantin

Toplo preporučujem Marinu kao iskusnog astrologa. Često sam se obraćao Marini za astrološke konsultacije u važnim trenucima života, kako za mene, tako i za članove moje porodice. Profesionalna analiza natalnih karata svakog od nas omogućila nam je da donesemo ispravne odluke u vezi sa izborom karijere, vremenom za operacije i mnogim drugim pitanjima koja su nas mučila.

Elena